OBH Nordica Blooming Prime kaffemaskine 1,25 liter, misty green

1.251,00 kr.

Blooming Prime Coffee Maker fra OBH Nordica tilbyder en helt ny kaffeoplevelse med ét enkelt tryk på en knap. Denne kaffemaskine skiller sig ud fra almindeligt brygget kaffe takket være sin innovative bloomingfunktion, der er inspireret af Pour Over-metoden. I denne metode får den malede kaffe lov til at udbløde og hvile, før bryggeprocessen fortsætter, hvilket resulterer i en mere fyldig og nuanceret smag.
Kaffemaskinen er yderst brugervenlig med klare markeringer både på vandtanken og kanden, hvilket sikrer præcise målinger hver gang. Den brygger op til cirka 10 kopper kaffe, svarende til 1,25 liter, på blot 5-7 minutter. Maskinen slukker desuden automatisk efter 40 minutter, så du ikke behøver at bekymre dig om at slukke den. Bryggetemperaturen ligger mellem 92-96°C, og den færdige kaffe har en temperatur på 80-85°C, så du altid får en perfekt tempereret kop kaffe.
Kaffemaskinen har en manuel drypstoppfunktion, som forhindrer dråber på varmepladen. Kanden er håndlavet, tåler opvaskemaskine og har et glashåndtag. Låget på kanden er nemt at tage af og er udstyret med et blandingsrør, der spreder kaffens aromaer jævnt i kanden. Varmepladen har ingen belægning, hvilket gør den let at tørre af og sikrer en enkel rengøring.

Varenummer (SKU): 1067-1092-64244 Kategori: Tag:

Beskrivelse

OBH Nordica Blooming Prime kaffemaskine 1,25 liter, misty green fra OBH Nordica

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-64244