Kenwood Multipro Go foodprocessor

599,00 kr.

Store idéer starter i det små, og med MultiPro Go kan du tilberede alle dine yndlingsopskrifter uden at gå på kompromis med plads eller ydeevne. Denne kraftfulde foodprocessor kan hakke, snitte, blende, rive og servere direkte på din tallerken – alt sammen i et kompakt format, der er lille nok til at blive opbevaret på køkkenbordet eller i en skuffe.
360 Express Serve™ skær og riv direkte ned på tallerkenen – Spar tid med Express Serve™-tilbehøret, som er perfekt til ubegrænset rivning og udskæring direkte på en serveringsbakke eller i en gryde – på den måde kan du også spare på opvasken.
Alt-i-ét og let at bruge – Kompakt uden kompliceret montering, let at opbevare på køkkenbordet eller i en skuffe.
650 W motorkraft og præcision – Fra salsa og snacks til pizzadej. Hakke, snitte, rive, blande og endda lave dej – MultiPro Go kan det hele.
Nøglefunktioner og ubegrænset kapacitet – Slip dit madlavningspotentiale løs med ubegrænset Express Serve™-kapacitet og en kompakt skål på 1,3 liter med en arbejdskapacitet på 0,75 liter til hverdagens hakning.
Hakke – Det alsidige blad i rustfrit stål er perfekt til både grov og fin hakning, uanset om du laver dej til brød eller hakker grøntsager til en lasagne.
Skive og rive – Skiver som en køkkenkniv og river som et rivejern alt sammen takket være MultiPro Go-skiven til skæring og rivning. Du skal blot lægge den på for at skære frugt og grøntsager eller vende den om for at rive ost – den perfekte pladsbesparende skive.
Nem at bruge – Enkel skyder, som er bekvemt placeret i håndtaget, med 2 hastigheder inklusive pulsfunktion.
Ledningsopbevaring – Hold skuffen ryddelig med EasyStore™-ledningssystemet.
Opvaskemaskinesikre dele – Slip for at vaske de dele, som tåler opvaskemaskine, op i hånden.
Kenwood Multipro Go er den perfekte løsning til køkkener med begrænset plads, da den kombinerer enkelheden ved en hakker med al den alsidighed, kraft og ydeevne, som du forventer dig af en Kenwood-foodprocessor.
Inkluderet:

Skål på 1,3 liter
360° Express Serve
Kniv til hakning
Omvendt 4 mm skive/riveskive
Klar til brug, nem at stable og opbevare

Varenummer (SKU): 1067-1092-62380 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Kenwood Multipro Go foodprocessor fra Kenwood

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-62380