Caso BBQ Cooler 63 liter rustfrit stål, højrehængslet

4.424,00 kr.

Giv dit udendørsområde et løft med Caso Barbecue Cooler – et køleskab, der kombinerer funktionalitet med stil. Dette luksuriøse udendørskøleskab er skabt af det tyske mærke Caso, der er kendt for sit fokus på innovativt design og overlegen kvalitet. Med sit slanke og moderne look i rustfrit stål er Caso BBQ Cooler bygget til at imponere. Men det er ikke kun udseendet, der tæller – køleskabet er bygget til at modstå naturens udfordringer med vandafvisende stål, der sikrer pålidelig ydeevne under alle vejrforhold.
Som den mindste model i Casos eftertragtede BBQ Cooler serie, med en kapacitet på 63 liter, tilbyder dette køleskab stor alsidighed. Uanset om du vælger at integrere det i dit udekøkken eller lade det stå frit på din terrasse, vil Caso BBQ Cooler altid være klar til at opfylde dine behov.
Hold dine yndlingsdrikke og snacks perfekt afkølede med præcis temperaturstyring mellem 2-14°C. De fire justerbare hylder giver dig mulighed for at tilpasse interiøret til dine specifikke behov, mens den UV-beskyttede glasdør giver dig mulighed for nemt at inspicere indholdet uden at åbne døren. Vælg mellem en venstre- eller højrehængt dør for at tilpasse køleskabet til dine præferencer.
Med praktiske funktioner som en selvlukkende mekanisme, et hygiejnisk interiør i rustfrit stål og stemningsfuld indvendig LED-belysning er Caso BBQ Cooler det perfekte symbol på moderne bekvemmelighed og funktionalitet. Uanset om du er en passioneret foodie, der søger det ideelle udstyr til din gastronomiske kreativitet, eller bare vil imponere dine gæster med enkel elegance, så vil Caso BBQ Cooler være et rigtigt godt valg.

Varenummer (SKU): 1067-1092-62920 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Caso BBQ Cooler 63 liter rustfrit stål, højrehængslet fra Caso

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-62920