NOD XL Slim Airfryer 5L med vindue

499,00 kr.

NOD XL Slim Airfryer 5L med vindue er det ideelle køkkenredskab for dig, der vil tilberede lækre måltider på en sund måde. Airfryeren bruger avanceret varmluftsteknologi med 360° cirkulation, så du kan nyde sprøde resultater uden brug af olie. Med en kapacitet på 5 liter er den rummelig nok til at lave mad til hele familien, samtidig med at det kompakte design gør den pladsbesparende på køkkenbordet.
En af de unikke funktioner ved NOD XL Slim Airfryer er det indbyggede vindue og integrerede lys, som gør det nemt at følge med i madlavningen uden at åbne enheden. Den digitale touchskærm giver dig adgang til otte forprogrammerede indstillinger, så du kan tilberede alt fra pommes frites og kylling til fisk og bagværk med blot et enkelt tryk.
Med en effekt på 1500W sørger airfryeren for hurtig og ensartet madlavning. Temperaturen kan justeres fra 80°C til 200°C, så du nemt kan tilpasse tilberedningen til dine specifikke behov. Rengøringen er desuden enkel, da både kurv og gitter har en non-stick belægning og kan tåle opvaskemaskine. For at bevare belægningen anbefales det dog at vaske delene i hånden.
Hvis du leder efter en effektiv og brugervenlig løsning til at tilberede sund mad uden at gå på kompromis med smagen, er NOD XL Slim Airfryer 5L det perfekte valg for dig – bestil din i dag!

Varenummer (SKU): 1067-1092-64233 Kategori: Tag:

Beskrivelse

NOD XL Slim Airfryer 5L med vindue fra NOD

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-64233