Muurikka Pizzaspade perforeret

484,00 kr.

Muurikkas perforerede Pizzaspade er et uundværligt redskab for enhver, der elsker at lave pizzaer. Fremstillet af rustfrit stål, er denne pizzaspade robust og holdbar. Det perforerede design gør det nemt at håndtere pizzadejen, mens overskydende mel falder igennem hullerne, hvilket sikrer en sprød og perfekt bagt pizza.
Pizzaspaden har et ergonomisk D-formet håndtag af FSC-certificeret røget asketræ, som er varmebehandlet for at sikre lang levetid. Med en længde på 64 cm og en bredde på 30 cm giver denne pizzaspade dig den nødvendige rækkevidde og kontrol til at flytte pizzaen fra bordet til ovnen uden besvær. Husk at bruge rigeligt med mel på spaden for at undgå, at dejen hænger fast.
Opbevaringen er nem – øjet i enden af håndtaget gør det let at hænge pizzaspaden op på for eksempel en redskabsholder, så den altid er inden for rækkevidde. Optimer din pizzaoplevelse med Muurikkas perforerede Pizzaspade og lav perfekte pizzaer hver gang. Bestil din i dag og gør din pizzabagning nemmere og mere effektiv.

Varenummer (SKU): 1067-1092-63341 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Muurikka Pizzaspade perforeret fra Muurikka

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-63341