Muurikka Låg med termometer 58 cm

686,00 kr.

Når du skal lave mad ude i det fri, er Muurikkas Låg med termometer 58 cm en praktisk tilføjelse til dit udstyr – det stilrene låg er fremstillet af rustfrit stål, hvilket sikrer lang holdbarhed og nem vedligeholdelse. Det elegante design inkluderer et træhåndtag i røget ask, der ikke blot tilføjer et æstetisk touch, men også forbliver køligt at røre ved, selv under høje temperaturer.
En af de største fordele ved låget er det integrerede termometer, som gør det nemt at holde øje med temperaturen inde i gryden. Dette sikrer, at du altid har fuld kontrol over madlavningen og kan tilberede dine retter præcist som du vil. Med en diameter på 58 cm passer låget perfekt til brug med lidt større pander eller gryder og hjælper med at holde maden varm i længere tid, samtidig med at tilberedningstiden reduceres.
Låget med termometer 58 cm fra Muurikka gør det muligt at opnå professionelle resultater, hver gang du laver mad. Bestil dit låg i dag – det vil hurtigt blive en uundværlig del af dit udstyr. Ideelt til enhver madlavningsentusiast, der sætter pris på både funktionalitet og design.

Varenummer (SKU): 1067-1092-63338 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Muurikka Låg med termometer 58 cm fra Muurikka

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-63338