Trangia Gb77 Storm gasbrænder

539,00 kr.

Opgrader din friluftsoplevelse med svensk innovation og solidt håndværk, der er skabt til at holde med gasbrænderen Storm GB77 fra svenske Trangia. Den er indbegrebet af svensk kvalitet og innovation, når det er som bedst. Trangia Storm GB77 er en gasbrænder, der er 100% fremstillet i Sverige, inklusive alle komponenter. Den er designet til at passe perfekt med Trangiakøkkenet og Trangia Trianglen. Hver detalje på gasbrænderen er nøje udviklet for at levere høj ydeevne og en overlegen brugeroplevelse, så du kan nyde madlavning under åben himmel med større effektivitet og bekvemmelighed.
Storm GB77 er Trangias første egenproducerede gasbrænder, og med dens forbedrede effekt og lavere vægt sammenlignet med tidligere modeller, er den det ideelle valg til udendørsentusiaster, der ønsker pålidelighed og høj kvalitet. Gasbrænderen er let at bruge og byder på hurtig kogetid, samtidig med at den holder dine gryder og pander fri for sod. Det gør madlavningen endnu mere enkel og fornøjelig.
Med den nye, smallere ventil er det nemt at montere gasbrænderen på Trangiakøkkenet, og præcis finjustering af flammen gør det muligt at tilberede mad præcist, som du ønsker det. Alle dele af Storm GB77 er udskiftelige, og reservedele er lette at fremskaffe, hvilket kun yderligere sikrer lang levetid og optimal holdbarhed. Brænderen leveres i et praktisk og miljøvenligt etui, fremstillet af genanvendt uld fra Woolpowers produktion – yderligere et bevis på Trangias fokus på bæredygtighed og ansvarlig produktion.

Varenummer (SKU): 1067-1092-64844 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Trangia Gb77 Storm gasbrænder fra Trangia

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-64844