Caso SJW 300 Slow juicer, sølv

899,00 kr.

Casos SJM 300 Slow Juicer er det perfekte valg for dig, der vil have sund og velsmagende juice og samtidig bevare den naturlige smag af frugt og grønt. Slowjuiceren udvinder forsigtigt saften ved hjælp af en langsom proces og lave omdrejninger, hvilket resulterer i et meget naturligt produkt.
Påfyldningsåbningen på Ø 75 mm gør det muligt at bruge hele frugter uden at skulle hakke eller skrælle dem først, hvilket sparer tid og gør processen nemmere. Med et enkelt tryk på en knap for at starte og stoppe er slowjuiceren meget brugervenlig. Den indbyggede drypstopfunktion forhindrer spild og holder dit køkken rent.
SJM 300's design gør den ikke kun nem at bruge, men også hurtig og effektiv. Den kraftige, men støjsvage motor på 300 watt sikrer, at maskinen nemt håndterer både hårde og bløde frugter uden at forstyrre husfreden. Med to store beholdere på 0,7 liter hver, en til juice og en til frugtkød, kan du nemt lave store mængder juice på én gang.
Rengøring er en leg med SJM 300 takket være de aftagelige dele og den medfølgende rengøringsbørste. Det stilrene design i sølv og sort giver juiceren et moderne og elegant look, der passer perfekt ind i ethvert køkken.

Varenummer (SKU): 1067-1092-62568 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Caso SJW 300 Slow juicer, sølv fra Caso

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-62568