Caso BaristaChef Inox kaffekværn, sølv

799,00 kr.

Med BaristaChef Inox kaffekværnen fra Caso er hver kop kaffe en skræddersyet oplevelse. Den elegante og alsidige kværn giver dig fuld kontrol over konsistensen af din kaffe med imponerende 48 kværnindstillinger. Uanset om du foretrækker en ekstra fin formaling til din espresso, en medium formaling til din filterkaffe eller en grovere formaling til din French Press, så leverer denne kværn perfekte resultater hver gang.
Bønnebeholderen på 250 g gør det nemt at fylde op med dine yndlingsbønner, og det aftagelige design gør påfyldning og rengøring til en leg. Med en kraftig motor på 150 watt og en smagsbevarende kværnhastighed på 450 o/min sikrer BaristaChef Inox et jævnt formalingsmønster og minimal varmeudvikling, så du kan nyde den rige smag og aroma af friskmalet kaffe uden bekymringer.
Konstruktionen i rustfrit stål med anti-fingeraftryk finish giver kværnen et elegant og moderne look, der passer perfekt ind i ethvert køkken. Med individuel dosering via kopmængder eller timer kan du tilpasse mængden af kaffe, så den bliver lige som du vil have den. Den smagsforseglede beholder til 100 g malet kaffe har en innovativ antistatisk teknologi, som sikrer, at kaffepulveret ikke klæber til overflader, så kværnen holdes ren og klar til brug.
BaristaChef Inox kaffekværnen er en del af Casos Espresso Gourmet serie og er designet som den perfekte partner til CS1820 Espresso Gourmet espressomaskinen. Med sit slanke og kompakte design, kraftige motor og præcise kværnindstillinger er denne kværn det ultimative redskab for enhver kaffeentusiast, der vil udforske og nyde alle nuancerne i deres yndlingsdrik.

Varenummer (SKU): 1067-1092-62566 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Caso BaristaChef Inox kaffekværn, sølv fra Caso

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-62566