Cosori Premium Airfryer, sort

1.099,00 kr.

Cosori Premium Airfryer er en enestående køkkenmaskine, der hæver standarden for sund og effektiv madlavning. Denne topkvalitets airfryer byder på unikke funktioner, der gør den til en af de mest populære modeller i verden, med en imponerende bedømmelse på 4,7 ud af 5 stjerner baseret på over 70.000 brugeranmeldelser.
Med Premium Airfryeren fra Cosori kan du lave dine yndlingsretter med op til 90% mindre fedt, uden at gå på kompromis med smagen. Det betyder, at du kan nyde sprøde pommes frites og saftige kyllingevinger med god samvittighed. Luftfritøsen tilbereder maden med lidt eller ingen tilsætning af olie, hvilket gør dine måltider sundere.
Premium Airfryer har en kapacitet på 2,2 kg, hvilket gør den ideel til familier på 2-5 personer. Den kompakte, firkantede kurvedesign maksimerer pladsen, så du kan tilberede store portioner på én gang. Med 11 forudindstillede programmer kan du nemt tilberede retter som kylling, fisk, bøf, bacon, grøntsager, rodfrugter, pommes frites, mad fra fryseren, brød og desserter ved blot at trykke på en knap.
En af de store fordele ved Cosori Premium Airfryer er den hurtige tilberedningstid – den tilbereder maden 1,5 gange hurtigere end en traditionel ovn, hvilket betyder, at dine måltider er klar på halvt så lang tid, perfekt til den travle hverdag. Samtidig sikrer den avancerede teknologi, at din mad får en sprød konsistens og en smag udover det sædvanlige.
I 2019 vandt Cosori Premium Airfryer den prestigefyldte Red Dot Design Award for sin attraktive og funktionelle udformning. De non-stick belagte kurve gør rengøringen let, da mad og fedt ikke sætter sig fast, og de vaskes nemt op i hånden eller i opvaskemaskinen.
Tilbehør inkluderet i pakken:

1 madkurv
5 grillspyd med spydstativ
1 hæfte med 100 forskellige opskrifter

Med Cosori Premium Airfryer får du en enestående kombination af sund madlavning, hurtige resultater og let rengøring – bestil din i dag og løft din madlavning til nye højder!

Varenummer (SKU): 1067-1092-63991 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Cosori Premium Airfryer, sort fra Cosori

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-63991