Kenwood Chef Patissier XL køkkenmaskine + KWSD100 sæt til kagedekoration

8.999,00 kr.

Kenwood Chef Patissier XL er en alsidig køkkenmaskine, der giver dig uovertruffen præcision og kontrol i køkkenet. Med indbygget vægt og indbygget lys kan du smelte ingredienser og hæve dej direkte i den eksklusive EasyWarm™-skål, som smelter chokolade 33 % hurtigere end et vandbad og reducerer hævetiden for dej med en tredjedel. Maskinen leveres med en 5-liters røreskål ud over den 7-liters EasyWarm™ – perfekt, når din opskrift kræver to skåle. Begge skåle passer i maskinen uden justeringer, så du får en problemfri og nem bageoplevelse.
Udfør hverdagens blandeopgaver med et tryk på en knap ved hjælp af de seks forskellige forudindstillinger, herunder hævning af dej, smeltning af chokolade og piskning af æggehvider. Maskinens digitalt styrede Chef-motor på 1400 watt har kraft nok til at håndtere alt fra let bagning til tunge deje. De medfølgende redskaber – K-piskeris, dejredskab og piskeris – tåler også opvaskemaskine, så rengøringen bliver så nem som mulig. Takket være BowlBright™-lyset, der er indbygget i røremaskinens hoved, kan du se præcis, hvornår blandingen er perfekt.
Dette sæt indeholder ikke kun standardtilbehøret til din foodprocessor, men du får også et kagedekorationssæt, der indeholder alt, hvad du skal bruge til nem, effektiv og stilfuld kagebagning. Perfekt, når du vil inddrage børnene i kagebagningen til festen, eller når du vil invitere dine venner over til en festlig kagedekoration.

Varenummer (SKU): 1067-1092-63291 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Kenwood Chef Patissier XL køkkenmaskine + KWSD100 sæt til kagedekoration fra Kenwood

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-63291