Sage The Barista Express espressomaskine, black sesame

6.299,00 kr.

Barista Express-espressomaskinen fra Sage giver dig mulighed for at lave kaffe af third wave -kvalitet derhjemme – fra bønne til lækker espresso på mindre end et minut. Med Barista Express kan du kværne dine bønner lige før ekstraktion og bruge den præcise temperaturstyring til at sikre optimal ekstraktion af din espresso. Du kan også skumme din egen mælk som en rigtig barista, så din kaffe smager præcis som på en café og er klar på ingen tid.
Espressomaskinerne fra Sage er designet til at bruge den helt rigtige mængde friskkværnede bønner, den rigtige temperatur og det optimale vandtryk for at give dig en velsmagende gylden espresso. Du får automatisk formaling og dosering, en indbygget konisk kværn med 16 indstillinger og fire hovedelementer – noget, der indtil nu kun har været forbeholdt caféer. Sages effektive mælkeskummer er designet til hurtigt at forvandle din valgte mælk til et blødt mikroskum med en silkeagtig tekstur – perfekt til latte art.
Få fyldig og cremet espresso med et tryk på én knap. Den koniske præcisionskværn med doseringskontrol giver den rigtige mængde kaffe, mens portafilteret i rustfrit stål på 54 millimeter giver en fyldig smag med komplekse aromaer. Vælg mellem enkelt- eller dobbeltshot, eller juster manuelt, hvor meget espresso der skal i koppen for at skabe din egen perfekte shotstørrelse. Under brygningen gennemgår kaffen preinfusion under lavtryk efterfulgt af et ekstraktionstryk på 9 bar. Thermocoil-varmesystemet med PID-temperaturkontrol sikrer også, at vandet er præcis 93°C hver gang, så det perfekte, afbalancerede resultat nås hver gang.
Formalning og stampning kan nogle gange blive noget rod, men med Dosing Funnel™ til portafilteret kan du forhindre kværnen i at flyde over, hvilket reducerer rod og spild. Den er lavet af BPA-frit materiale og tåler opvaskemaskine.Mælkekande medfølger.

Varenummer (SKU): 1067-1092-63269 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Sage The Barista Express espressomaskine, black sesame fra Sage

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-63269