Graef Mytiny skæremaskine foldbar, grå

2.490,00 kr.

Mytiny er en praktisk, sammenklappelig skæremaskine fra det tyske firma Graef, som er førende inden for produktion af skæremaskiner. Denne model er en kompakt og praktisk skæremaskine, som nemt kan opbevares i en køkkenskuffe, når den ikke er i brug. Det elegante design betyder samtidig, at du sagtens kan lade maskinen stå fremme som en flot detalje på køkkenbordet.
Det som måske er mest imponerende ved Mytiny skæremaskinen er dens mobilitet, hvilket gør du nemt kan flytte den frit rundt i køkkenet. Maskinen er udstyret med knive i høj kvalitet, fremstillet af omhyggeligt udvalgt og forarbejdet rustfrit stål. Derudover har den både en quick action funktion samt kontinuerlig drift, som du nemt styrer via en drejeknap. Du kan indstille skivernes tykkelse fra 0-15 millimeter.
Skæremaskinen har en økonomisk motor med normal drift på 45 watt og en maksimal kapacitet på 170 watt. Desuden er den støjsvag, så du ikke skal døje med for meget støj i køkkenet. En unik og kompakt skæremaskine, som fylder minimalt, skærer alt og har et moderne og stilrent design. Med andre ord et rigtig godt valg til det moderne skandinaviske køkken.

Varenummer (SKU): 1067-1092-62588 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Graef Mytiny skæremaskine foldbar, grå fra Graef

Farve:

Leveringstid: 3,35 kg.

ProduktID: 1067-1092-62588