Mauviel Cook Style stegepande 20 cm stål

1.372,00 kr.

Få den ultimative madlavningsoplevelse med Cook Style stegepanden på 20 cm fra Mauviel. Denne pande er designet til at imødekomme behovene hos både professionelle og hjemmekokke ved at tilbyde den bedste kulinariske teknik.
Cook Style er fremstillet i fem lag rustfrit stål og aluminium, hvilket sikrer en hurtig og effektiv varmefordeling, så tilberedningen bliver mere jævn og præcis. Med en effektivitet, der er 50% højere end traditionelle gryder og pander med sandwichbund, sparer Cook Style tid og energi i køkkenet. Dette betyder, at dine retter tilberedes hurtigere og med mindre energiforbrug, hvilket både er godt for dig og for miljøet.
Her er tale om en multifunktionel stegepande fremstillet i holdbart rustfrit stål, der sikrer en lang levetid, samtidig med at den har et stilrent og professionelt look. Panden er velegnet til alle varmekilder, inklusive induktion, så den er perfekt til stegning, braisering eller gryderetter. Desuden er den ovnfast, så du kan lave maden færdig i ovnen.
Hvis du vil have en stegepande, der kombinerer høj ydeevne, effektivitet og elegant design, er Mauviel Cook Style stegepanden på 20 cm det helt rigtige valg for dig – bestil din allerede i dag.

Varenummer (SKU): 1067-1092-63911 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Mauviel Cook Style stegepande 20 cm stål fra Mauviel

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-63911