Ryda Knives Kokkekniv 35,5 cm

1.599,00 kr.

Ryda Knives kokkekniv, som har en bladlængde på 21 centimeter, er ikke bare et redskab, men en forlængelse af din hånd, designet til at skabe en intuitiv og harmonisk følelse under brug. Knivbladet er konstrueret af avanceret 73-lags Damaskus-stål, hvoraf de ydre lag er 316/316l rustfrit stål, mens kernen består af ST650-pulverstål, der er kendt for sit høje kulstofindhold, hvilket giver kniven en exceptionel styrke og holdbarhed. Ved at gennemgå en nøje vakuumvarmebehandling opnår kniven en imponerende hårdhed på 62±1 HRC. Denne hårdhed betyder ikke kun, at kniven kan bevare sin skarphed i lang tid, men også at den er nem at vedligeholde med regelmæssig pleje. Med en slibevinkel på 2×15% skærer kniven præcist gennem kød, grøntsager og urter med en lethed, der gør enhver skæreopgave til en fornøjelse.
Håndtaget er lavet af fransk oliventræ og messing, som ikke kun giver et æstetisk tiltalende udtryk, men også et behagelig og sikker greb under brug. Denne kombination af materialer sikrer, at kniven ikke kun er en fryd for øjet, men også et pålideligt redskab i køkkenet.
Ryda-kniven leveres i en elegant gaveæske, hvor Ryda-logoet pryder toppen. Inde i æsken finder du en folder lavet af håndlavet papir, der indeholder vigtige oplysninger om, hvordan du bedst muligt passer på din nye kniv. Dette gør den også til den perfekte gave til enhver madentusiast, der værdsætter kvalitet, håndværk og funktionalitet i deres køkkenredskaber.

Varenummer (SKU): 1067-1092-63526 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Ryda Knives Kokkekniv 35,5 cm fra Ryda Knives

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-63526