Steba DG30 Kombiovn med damp 30 liter, sort

2.499,00 kr.

Kombiovnen DG30 fra den anerkendte tyske producent Steba er alsidig med mange muligheder. Med dimensionerne: 43 x 52,5 x 44 centimeter er denne ovn et kompakt kraftcenter, der giver dig rig lejlighed for at udforske dine kulinariske evner. DG30s alsidighed er imponerende – den fungerer ikke kun som dampovn, men også som traditionel miniovn, så du kan grille, bage og endda tørre mad. Dampfunktionen er hemmeligheden bag saftige retter, da varmen fordeles gennem dampen, mens vigtige vitaminer og næringsstoffer bevares. Og det bedste af det hele? Madlavningen går hurtigere med dampfunktionen! 
Udforsk en række kulinariske oplevelser med ovnens mange funktioner: damp, kombineret damp, varmluft, grill, over- og undervarme. De 47 automatiske programmer gør madlavningen nemmere end nogensinde, og du kan endda gemme dine yndlingsprogrammer til fremtidig brug. Timeren giver dig mulighed for at indstille tiden op til 7 timer, mens temperaturen kan nå op til 230 grader.
DG30-miniovnen har fire niveauer, som giver dig plads til at tilberede flere retter på samme tid. Vandbeholderen, der har en kapacitet på 1450 ml, sikrer, at du kan tilberede saftige måltider uden afbrydelser. Det medfølgende tilbehør inkluderer en bradepande, perforeret bageplade og en rist, som alle giver dig mulighed for at udforske en række forskellige tilberedningsteknikker. Ovnen rummer cirka 27 liter, og med sin kompakte størrelse er den en god hjælp i ethvert køkken.

Varenummer (SKU): 1067-1092-57359 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Steba DG30 Kombiovn med damp 30 liter, sort fra Steba

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-57359