Sola Pearl grydesæt 4 dele med låg

1.516,00 kr.

Dette sæt med fire gryder fra Pearl-serien fra Sola kombinerer funktionalitet og æstetik i en perfekt balance. Gryderne er designet med afrundede former og et tidløst, smukt design, der passer ind i ethvert moderne køkken. Både indvendigt og udvendigt er gryderne matpoleret, hvilket giver dem et sofistikeret og elegant udseende. Indersiden af gryderne er udstyret med præcise måleenheder, der gør det nemt at måle op uden brug af målebæger. Dette sparer tid og gør madlavningen mere bekvem og præcis. Håndtagene er højglanspolerede og tilføjer en blank finish, der står i flot kontrast til den matte overflade. Dette ikke kun tilføjer et æstetisk touch, men gør også håndtagene behagelige at holde og bruge.
Lågene på gryderne har et praktisk integreret dørslag, der gør det nemt at dræne væsker. De store huller langs kanten af låget er ideelle til at dræne grøntsager og kartofler, mens de små huller er perfekte til at dræne pasta eller ris. Dette innovative design gør madlavningen både lettere og mere effektiv. 
Gryderne er fremstillet af 18/10 rustfrit stål af høj kvalitet, hvilket sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed overfor korrosion. De er velegnede til alle varmekilder, herunder el, keramik, halogen, induktion og gas, hvilket gør dem utroligt alsidige. Efter brug kan gryderne nemt rengøres i opvaskemaskinen, men tørres efter med et viskestykke, hvilket gør vedligeholdelsen simpel og hurtig. Desuden leveres gryderne med en 10 års garanti, som vidner om deres høje kvalitet og holdbarhed.
Sættet indeholder:

Kasserolle med låg: diameter 16 cm, kapacitet 1,5 liter
Gryde med låg: diameter 16 cm, kapacitet 1,5 liter 
Gryde med låg: diameter 18 cm, kapacitet 2,5 liter
Gryde med låg: diameter 20 cm, kapacitet 3,5 liter

Sola er et veletableret hollandsk bestikmærke, kendt for sin høje kvalitet og sit stilfulde design. Som en familievirksomhed, der har eksisteret i generationer, har Sola opbygget en stærk tradition for at producere service af højeste kvalitet. Solas sortiment omfatter en bred vifte af produkter, herunder bestik, køkkengrej samt gryder og pander. Hvert produkt er fremstillet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og en passion for håndværk, hvilket sikrer, at de lever op til de højeste standarder inden for både funktionalitet og æstetik.

Varenummer (SKU): 1067-1092-63283 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Sola Pearl grydesæt 4 dele med låg fra Sola

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-63283