Sievert Powerjet gasbrænder med ultragas

974,00 kr.

Hvis du er dygtig både i køkkenet og baren, er håndbrænderen et vigtigt redskab. Her vil du sikkert gerne have en gasbrænder, der er effektiv, kan opnå høje temperaturer og er sikker. Svaret er Sievert Powerjet. Der er rigtig mange fordele ved denne brænder: Brugervenligheden, det stilfulde design med ergonomisk håndtag, at du har forskellige instillingsmuligheder da du kan skifte dysen, og måske mest af alt, den høje kvalitet.
Med Powerjet kan du gøre alt fra at flambere, karamellisere og grille til at svitse og brænde dine ingredienser. Ja, for mange madlavningsentusiaster er det et hyppigt anvendt redskab i køkkenet. Som tidligere nævnt kan du variere dysen på Powerjet og skifte til den brænder, der passer bedst til det, du tilbereder. Det gør den unik.
Hvis du tilbereder retter, der kræver højere temperaturer, er Sieverts Powerjet perfekt! Den har en moderne forbrændingsteknologi, som kombineret med den unikke gasblanding giver en ekstra høj flammeeffekt. På grund af sin alsidighed og gode ydeevne kan Powerjet til en vis grad erstatte komfur og grill.
Faktisk kan brænderen bruges til alle typer måltider. Svits forretten, grill hovedretten, karamelliser desserten, og hvorfor ikke give drinken det sidste touch? Men anvendelsesmulighederne stopper ikke her. Glem ikke at du også kan tænde stearinlysene på spisebordet eller pejsen i stuen. Powerjet er simpelthen den mest kraftfulde og effektive gasbrænder på markedet! Leveres sammen med en cyklonbrænder og Sievert ultragas.
Scroll ned for at læse flere tips til at bruge din Sievert Powerjet.

Varenummer (SKU): 1067-1092-43106 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Sievert Powerjet gasbrænder med ultragas fra Sievert

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-43106