Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kulgrill

2.649,00 kr.

Webers Master-Touch® GBS SE E-5755 tager din grilloplevelse til nye højder! Lad dig imponere over den luksuriøse Master-Touch®-series opgraderede grillrist med Gourmet BBQ-system og hængslede sider, som gør kulgrillen til et formidabelt udekøkken. Saml hele familien og lav herlig grillmad til både hverdag og fest og nyd lækre retter, der rammer plet hver gang.

Kuglegrillen har et tidsløst design i en klassisk sort farve, som pynter flot i haven eller på tereassen. Grillen har en række moderne funktioner såsom det indbyggede beslag til Webers innovative iGrill-termometer. Grillristen er 57 centimeter i diameter, så du har masser af plads til at grille på, og med EasyGrip-spjæld er det nemt at justere temperaturen inde i grillen eller endda røge din mad.

Andre fine funktioner inkluderer et indbygget termometer i låget, to smarte gummibelagte all-weather-hjul, som gør grillen ekstra funktionel og en Tuck Away-lågholder, som giver dig frie hænder, når du tjekker til maden. Både på selve grillen og på låget er grillen udstyret med solide håndtag, som tåler vind og vejr og som desuden er designet med indbyggede redskabskroge til dit grilludstyr. Master-Touch® GBS SE E-5755 er desuden designet med Webers One Touch®-rengøringssystem, som er en sluse, du kan åbne i kuglegrillens bund, der lukker kold aske ud. Så bliver din grill klar til brug igen på ingen tid.

Varenummer (SKU): 1067-1092-35913 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kulgrill fra Weber

Farve:

Leveringstid:

ProduktID: 1067-1092-35913